Pre Loader

Hollebeekstraat 182, 2660 Hoboken

Over Ons

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Over Ons, BT-Group

Is uw bedrijfspand, woning of interieur toe aan vernieuwing of onderhoud en bent u op zoek naar een vakkundige, ervaren en betrouwbare bedrijf in Antwerpen en omgeving?

Geen project is hetzelfde en dat is iets wat bij BT-Group hoog in het vaandel staat, van kleine schilderwerken tot totale vernieuwingen zowel binnen als buiten.

Persoonlijke aandacht en projecten op maat dat kunnen wij, omdat wij een breed aanbod aan werknemers hebben bieden we ook service aan voor algemene bouwdiensten zoals afbraak-, bezettings-, gevel-, fijnschilder-, speciaalschilder-, behang-, en vloerwerken.

Tevens bieden wij 5 jaar garantie indien de verf door ons wordt aangekocht !

over ons bt group 10-jaar ervaring

BT-Group als onderaanneming

over ons BT Group onderaanneming

BT-Group is een familiebedrijf met al meer dan 10 jaar ervaring in de bouwwereld en al jarenlang een gerenommeerd bedrijf.

De combinatie van onze jarenlange ervaring met het constant op de hoogte blijven van de nieuwste technieken, materialen enz. maakt van ons een veelzijdig bedrijf met kennis van zowel de klassieke als de moderne bouwmethoden en afwerkingstechnieken.

Wat wij belangrijk vinden is het leveren van kwaliteit en het geven van goede service, wij werken zowel per m² als per uur . Neem vandaag nog contact op met ons voor meer details.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.