Jules Moretuslei 502, 2610 Wilrijk
0476 / 388 598
03 / 283 00 84

Over Ons

Is uw bedrijfspand, woning of interieur toe aan vernieuwing of onderhoud en bent u op zoek naar een vakkundig, ervaren en betrouwbare bedrijf in Antwerpen en omgeving?

Geen project is hetzelfde en dat is iets wat bij BT Group Belgium hoog in het vaandel staat, van totale renovaties zowel binnen als buiten tot kleine schilderwerken.

Persoonlijke aandacht en projecten op maat dat kunnen wij, omdat wij een breed aanbod aan werknemers hebben. We bieden ook service voor renovatiewerken & bouwwerken.

Wie Zijn We?

BT Group Belgium is een familiebedrijf met al meer dan 10 jaar ervaring in de bouwwereld en al jarenlang een gerenommeerd bedrijf.

De combinatie van onze jarenlange ervaring met het constant op de hoogte blijven van de nieuwste technieken, materialen enz. maakt van ons een veelzijdig bedrijf met kennis van zowel de klassieke als de moderne bouwmethoden en afwerkingstechnieken.

Wat wij belangrijk vinden is het leveren van kwaliteit en het geven van goede service, wij werken zowel per m² als per uur . Neem vandaag nog contact op met ons voor meer details.

 We werken samen met een vaste architect die de klanten helpt met het bekomen van de vergunning voor de werken. Meer hierover kan u vinden op deze pagina : Architect.

Onze Missie

Vertrouwen is nooit vanzelfsprekend en is iets wat je opbouwt doorheen de jaren. Dankzij jarenlange relaties met allerlei klanten en mond-op-mond reklame is dit vertrouwen een peiler in ons dagelijks werk. Voor ons als bedrijf, hebben we daarom gekozen voor een duidelijke missie.

Via duidelijke communicatie komt een droom of realisatie tot stand. Door gebruik te maken van bekwame vakmensen en degelijk materiaal zorgen we voor tevreden klanten.

Communicatie
Klaar en duidelijke communicatie voor én na de werken.
KWALITEIT
Kwaliteit gaat samen met degelijk materiaal en producten.
VAKMANSCHAP
Gedreven en bekwame werknemers met oog voor detail.
TEVREDENHEID
Wij gaan voor 100% tevreden klanten.