Jules Moretuslei 502, 2610 Wilrijk
0476 / 388 598
03 / 283 00 84

Vloer en Tegelwerken

Stap binnen in de wereld van verfijnde esthetiek met BT Group Belgium, uw partner voor meesterlijke Vloer en Tegelwerken. Wij leggen de basis voor stijlvolle badkamers en keukens met onze nauwgezette tegelwerken. Van binnen vloeren tot terrasbestrating in de tuin, onze Vloerwerken vormen de solide ondergrond voor uw leefruimte. Ontdek de perfecte samensmelting van functionaliteit en schoonheid, geweven in elke tegel en elk vloeroppervlak dat wij creëren.

Vloerwerken & Bestrating

De vloer is de basis van uw leefruimte, zowel binnen als buiten. Onze vloerwerken omvatten niet alleen de vloeren in uw woning, maar ook professionele bestrating voor buitenruimtes. Of het nu gaat om klinkers voor een oprit of tegels voor een terras, wij zorgen voor een vakkundige installatie die jarenlang comfort en schoonheid garandeert. Laat uw vloer spreken met de expertise van BT Group Belgium.

Tegelwerken

Creëer een unieke sfeer in uw binnenruimtes met onze tegelwerken. Of het nu gaat om keukens, badkamers of vloeren, onze tegels worden met precisie geplaatst voor een verfijnde uitstraling. Van eigentijdse ontwerpen tot tijdloze patronen, wij bieden een uitgebreide selectie van tegels die passen bij uw stijl en smaak.

SERVICE REGIO

Voornaamste Regio Antwerpen

Aartselaar, Antwerpen (met districten: Antwerpen, Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem, Wilrijk), Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs-Sint-Amands, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, en Zwijndrecht.

Wij nemen ook werken aan in volgende provincies

West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant.